Itoo Software Forum

Author Topic: camera horizontal shift bug....  (Read 1186 times)

lukx

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 115
    • lukxCGI
camera horizontal shift bug....
« on: March 26, 2014, 04:14:46 PM »
I think ther eis a bug that hen using vray camera horizontal shit it doesn't work with forest limit visibility. Forest showes proxies in viewport for horizontal shiftted vray cam but in render it cuts as cam without horiz shift.

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3156
    • iToo Software
Re: camera horizontal shift bug....
« Reply #1 on: March 26, 2014, 04:29:24 PM »
Does it happen using DR or also locally ?
Carlos Quintero
iToo Software

lukx

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 115
    • lukxCGI
Re: camera horizontal shift bug....
« Reply #2 on: March 26, 2014, 08:42:42 PM »
rendering locally and when with DR gives same result.

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3156
    • iToo Software
Re: camera horizontal shift bug....
« Reply #3 on: March 28, 2014, 10:17:10 AM »
I can confirm the problem, but i'm afraid we cannot fix it. The problem seems to be in one of the values returned by Max, regarding the camera data.
Carlos Quintero
iToo Software

lukx

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 115
    • lukxCGI
Re: camera horizontal shift bug....
« Reply #4 on: March 28, 2014, 04:08:35 PM »
the walk around it is to set limit visibility expand to 200% ;)

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3156
    • iToo Software
Re: camera horizontal shift bug....
« Reply #5 on: March 28, 2014, 07:55:12 PM »
Thanks for the tip, definitively better than turning off the clipping . :)
Carlos Quintero
iToo Software