Itoo Software Forum

Author Topic: Can't make Forest 7 find the license on the license server  (Read 134 times)

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 119
Can't make Forest 7 find the license on the license server
« on: March 26, 2021, 07:07:31 PM »
I've updated Forest Pack to 709, but it won't find the license on the license server. I thought it might be because the license server wasn't up-to-date, but we've updated it to 1.5 but it still doesn't work. It says that there are no licenses.
The license manager seems to be doing something strange, because while it does show Foorest Pack and Railclone licenses active on the "Licenses" tab, on the "license server" tab it appears to say that there is only one loaded network license. Under the license details, it shows a forest pack license, issued on 4th Feb 2014 and ending on the 7th Feb 2022, and Active, so I'm not sure why it doesn't work from the workstation end.

I'll be looking at this again on Monday, so hopefully someone has some ideas in the meantime.

Thanks inn advance,

Bill

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3706
    • iToo Software
Re: Can't make Forest 7 find the license on the license server
« Reply #1 on: March 27, 2021, 08:50:16 AM »
Forest 7 requires that licenses are updated with a new activation. Please, try this:

​- Be sure the computer where you have installed the License Server has connection to the Internet.
​- Open the License Manager in the server.
​- The licenses should be updated automatically. If not, select each one of them, click 'Activate' and complete the activation procedure.

​That should fix the problem. If not, you also may delete the licenses and activate them again, using the license code you received with the purchase.

If everything fails, please send the License Server logs to support, so we can check it.

Thanks,
Carlos Quintero
iToo Software