Itoo Software Forum

Author Topic: Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9  (Read 544 times)

Arphalax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9
« on: March 29, 2023, 06:20:29 PM »
Hi I am having issues with edge mode in a FP object.

I applied the Forest Edge to the materials and still is not working, not sure if I am doing something wrong.


FP 8.09
Layered Lawn Materials Library 6.0.5
Corona 9

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2398
Re: Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9
« Reply #1 on: March 30, 2023, 08:35:43 AM »
Hi,

I'm sorry to hear, you're facing these troubles.  I’ve just done some tests of the Edge Boundary Checking mode in Layered Lawns presets and it works just fine here on the mentioned configuration. As it's really hard to say, what's happening in your scene just from the provided screenshot, if possible, please feel free to send us your scene (ideally simplified and containing just this problematic object(s)) to check it here. Thanks in advance.

Best regards,

Arphalax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9
« Reply #2 on: March 30, 2023, 03:34:51 PM »
File sent.

I am sure I am doing something wrong, hopefully you can tell me what it is.

Arphalax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9
« Reply #3 on: March 31, 2023, 04:11:11 AM »
I had to try another method with corona distance, it worked fine, but I suspect the issue has something to do with the area resolution.  hopefully you can provide a more accurate solution. 

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2398
Re: Edge Mode not working Corona 9 FP 8.0.9
« Reply #4 on: March 31, 2023, 08:58:22 AM »
Replied by email.