Itoo Software Forum

Author Topic: Forest edge not working with Corona lately?  (Read 1206 times)

GT4405

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Forest edge not working with Corona lately?
« on: August 25, 2017, 11:38:47 AM »
Hello,

We are having some issues with Corona 1.6 hotfix 1 and Forest Pack 5.4.0. We can´t make Corona and FP to work with EDGE mode enabled and ForestEdge map in Opacity slot, as we used to. I´m not sure if I´m missing something here but maybe there may be a bug?
We have tried to create a simple forest object, just scattering some boxes over a plane, and edge mode isn´t working at all.

Any help would be welcome, thanks in advance!

Julio

P.D.: we are using Win 10 up-to-date and 3DsMAX 2016

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3359
    • iToo Software
Re: Forest edge not working with Corona lately?
« Reply #1 on: August 25, 2017, 12:50:46 PM »
Hi, no problems here using same configuracion and Corona 1.6 Hotfix 2.

Please, test if the attached sample works for you.
Carlos Quintero
iToo Software

GT4405

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Forest edge not working with Corona lately?
« Reply #2 on: August 25, 2017, 01:49:46 PM »
Thank you very much for your fast support.

I´ve installed latest Hotfix (I had Hotfix 1 instead of 2), open your scene and it´s working like a charm.

I will check now in the comercial projects to see if problem is solved, then write again with results.

Thanks

Julio

GT4405

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Forest edge not working with Corona lately?
« Reply #3 on: August 25, 2017, 02:08:58 PM »
It´s working now in the commercial scene that we were having issues with. I suppose that the problem was the version of Corona...

Thanks for your help!

Julio

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3359
    • iToo Software
Re: Forest edge not working with Corona lately?
« Reply #4 on: August 25, 2017, 03:54:24 PM »
I'm glad the problem is solved. :)

Regards,
Carlos Quintero
iToo Software