Itoo Software Forum

Author Topic: new forest detach selection problem  (Read 2040 times)

damien11235

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
new forest detach selection problem
« on: August 31, 2011, 11:47:48 PM »
Hi,
have just updated to forest pro 3.6 from 3.4.
Earlier in 3.4 when i used to detach a selection from an existing forest to create another forest with the same custom objects and settings the custom objects would be retained in the new forest. but this does not happen in 3.6 and the custom object reference is removed from the new forest and only a 2d plane is left.
is this a bug or a change in the software?
the 3.4 option was better

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: new forest detach selection problem
« Reply #1 on: September 01, 2011, 09:16:49 AM »

Yes, it is a bug. Both Detach and Attach procedures have the same problem, we will fix it for the next patch.

Carlos Quintero
iToo Software

damien11235

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: new forest detach selection problem
« Reply #2 on: September 29, 2011, 08:54:37 PM »
any idea by when is this going to be fixed.

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: new forest detach selection problem
« Reply #3 on: September 30, 2011, 09:22:59 AM »

It is already fixed in the upcoming beta, but it will take some weeks yet, because we are adding many new features.

If this bug is a problem for you, we can send you a custom patch. Please, tell me your Max version and we will prepare it.

Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: new forest detach selection problem
« Reply #4 on: October 01, 2011, 01:31:23 PM »

Since there was a couple of critical bugs pending, we have fixed this issue in a maintenance patch:

http://www.itoosoft.com/forum/index.php?topic=909.0

Carlos Quintero
iToo Software