Itoo Software Forum

Author Topic: Octane Render 2.2.1 gravel does not work  (Read 680 times)

RK9449

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Octane Render 2.2.1 gravel does not work
« on: March 19, 2015, 01:28:10 PM »
NEW Converter does not understand forest pack pro 4.3.6 gravel does not work

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3158
    • iToo Software
Re: Octane Render 2.2.1 gravel does not work
« Reply #1 on: March 20, 2015, 11:34:36 AM »
You're right. I've tested it and doesn't work in the same way than previous versions. I saw your post in the Octane forum, we'll wait the reply from Karba.

Anyway, we just released Forest Pack 4.3.7 with Gravel materials for Octane. Please try it, now should be easier to use the presets.
Carlos Quintero
iToo Software

RK9449

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Octane Render 2.2.1 gravel does not work
« Reply #2 on: March 20, 2015, 07:19:01 PM »
You're right. I've tested it and doesn't work in the same way than previous versions. I saw your post in the Octane forum, we'll wait the reply from Karba.

Anyway, we just released Forest Pack 4.3.7 with Gravel materials for Octane. Please try it, now should be easier to use the presets.
http://c2n.me/3eAolHZ.jpg bug

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3158
    • iToo Software
Re: Octane Render 2.2.1 gravel does not work
« Reply #3 on: March 21, 2015, 08:46:11 AM »
It works fine here. Perphaps your scene is using the old models yet. Please, try this:

1) Select the Forest object.
2) Right click->"Select Forest Custom Object"
3) Pick one of the Custom Objects and delete it.
4) Repeat for the others models.
5) Delete the Forest object.
6) Recreate from the Library.

Carlos Quintero
iToo Software