Itoo Software Forum

Author Topic: Problem with net render (render farm) need help!  (Read 587 times)

JK9969

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Problem with net render (render farm) need help!
« on: September 26, 2015, 12:00:53 PM »
Hi! I am trying to render animation on render farm, but i have big problem.  on some frames i have missing forest objects. look pls video https://yadi.sk/d/1FKOBUeRjLCfu https://yadi.sk/d/BymGWUrZjLDPi
Can anybody help me?
« Last Edit: September 26, 2015, 12:13:51 PM by JK9969 »

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3156
    • iToo Software
Re: Problem with net render (render farm) need help!
« Reply #1 on: September 27, 2015, 08:59:33 AM »
Hi, it seems some of the render nodes has not Forest installed or uses a different version.
Please, check this FAQ entry to see the most common issues with render nodes.

I suggest to check each one of them using a test scene. Once identified, apply the fixes described in the FAQ.  I hope that helps.

Carlos Quintero
iToo Software

JK9969

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem with net render (render farm) need help!
« Reply #2 on: October 01, 2015, 05:28:36 PM »
all server has forest 4.4.0 vers, installed as render node

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1490
Re: Problem with net render (render farm) need help!
« Reply #3 on: October 01, 2015, 06:16:54 PM »
Hi,

Can you please send us a simplified version of that scene (ideally containing just necessary parts as problematic Forest objects) through WeTransfer to support@itoosoft.com to analyse it here? Thanks in advance.

Best regards,

QE1198

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Problem with net render (render farm) need help!
« Reply #4 on: October 08, 2015, 11:32:47 AM »
Im having the exact same problem. Very frustating, all computers running the excact same version of max and Forest Pro. The first 40 frames are working, then the render servers starts to not render the Forest Pro object!

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1490
Re: Problem with net render (render farm) need help!
« Reply #5 on: October 08, 2015, 11:51:02 AM »
Hi,

Would you mind to send us your scene (ideally containing just necessary parts as problematic Forest objects) through WeTransfer to support@itoosoft.com to analyse it here? Thanks in advance.

Best regards,