Itoo Software Forum

Author Topic: XFrog - Problem to install a single model  (Read 526 times)

TK1355

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
XFrog - Problem to install a single model
« on: October 05, 2015, 02:37:09 PM »
Hello,
I've bought a single objet from Xfrog plant site that belong to the XfrogPlants ASIA catalog.
The modele is "XfrogPlants Golden Bamboo"
I don't know how to do to use it because when i try to do it from forest pack by giving the link from the ASIAN catalog, i have a message that telles me "the selected fdirectory doesn't contain XFrogPlants Asia library".
Is there any solution to use this object without using the entire catalog?


The HQ objetcs are more simple to instal but they don't have any bamboo plants...!
Thanks for your repply.

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
Re: XFrog - Problem to install a single model
« Reply #1 on: October 05, 2015, 03:39:10 PM »
Hi,

As the XFrog Catalog add-on supports just plants packages, in case of having some sample models and you want to use Library Browser to insert them, you´ll need to add them to your own personal library.

In our on-line reference guide you can find instructions how to edit your personal libraries.

Anyway, please note, that you can use any model inside of the 3D Max scene as Custom Object under Geometry tab. So, if you Merge (or link as XRef) any model into your scene and then create Forest object you can easily pick it as a Custom Object.

Hope that helps.

Best regards,
« Last Edit: October 05, 2015, 05:02:39 PM by Michal Karmazín »