Itoo Software Forum

Author Topic: CURBS FILLET  (Read 581 times)

yossivida

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
CURBS FILLET
« on: January 09, 2016, 03:48:33 PM »
Hello Again :)
Why The curbs that fit on fillet spline is getting messed up? how can i fix that?
thanks!

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1609
Re: CURBS FILLET
« Reply #1 on: January 10, 2016, 12:43:28 PM »
Hi,

It looks as though the curb source geometry doesn't have enough edges to deform correctly. If this is one of our presets you can export the geometry to add additional edge loops by opening the style editor, selecting a Segment node and clicking .

In recent releases of the plugin we've slightly changed many of the curb styles in the library to include extra geometry so that they deforms correctly.



I hope that helps but please let me know if you have further questions.

Many thanks!

Paul
Paul Roberts
iToo Software

yossivida

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: CURBS FILLET
« Reply #2 on: January 13, 2016, 04:54:01 PM »
hey paul i didn't understand well what to do in the style editor.

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1609
Re: CURBS FILLET
« Reply #3 on: January 13, 2016, 05:16:13 PM »
Hi!

It's just occurred to me that  you are probably only seeing the viewport preview which displays segments as boxes when the object's poly counts exceeds a value set in the Display rollout. This is just to keep viewport performance fast and you should find they render absolutely fine.

If you'd like to preview the full geometry in the viewports to check they are deforming correct just go to the Display rollout and change the Viewport mode to Mesh.

I hope that helps,

Many thanks!

Paul
Paul Roberts
iToo Software