Itoo Software Forum

Author Topic: Laggy UI  (Read 536 times)

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 843
    • iToo
Laggy UI
« on: March 17, 2016, 01:46:22 PM »
Is it only me, or for You too nodes "Description box" is very laggy if RailClone working window is a bit more busy?
well parameterising_windows end max file is good example, what happens to me:


Rokas
iToo Software

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1593
Re: Laggy UI
« Reply #1 on: March 17, 2016, 05:51:10 PM »
Hi Rokas!

Thanks for letting us know about this. We can reproduce this issue here, it seems it is evaluating  the graph with each key press. We'll look into the cause and see if something can be done.

Many thanks,

Paul
Paul Roberts
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: Laggy UI
« Reply #2 on: March 18, 2016, 11:09:00 AM »
Quote
We can reproduce this issue here, it seems it is evaluating  the graph with each key press. We'll look into the cause and see if something can be done.

That was exactly the problem. This bug was fixed some time ago for single line boxes (names and so), but not for multi line (as descriptions).

I just modified that. The fix will be included on next release.
Carlos Quintero
iToo Software

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 843
    • iToo
Re: Laggy UI
« Reply #3 on: March 18, 2016, 11:30:04 AM »
This was my mild frustration for long time. never bothered to create a topic for this.

Thank You!
Rokas
iToo Software