Itoo Software Forum

Author Topic: Open Style Editor not showing anymore  (Read 153 times)

FE2763

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Open Style Editor not showing anymore
« on: January 03, 2023, 10:36:30 AM »
Hello there and happy new year to you all.

As a funny new year present, Railclone Pro today started pretty oddly and i'm worried.

No matter what the scene is, even an empty scene, Railclone Pro won't open the "open Style Editor" window. If i start a new railclone object it says No Active Generators, but even if i try to customize an existing Railclone object, it doesn't work neither.

License seems fine. I don't know what to do.

Please help :)

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1966
Re: Open Style Editor not showing anymore
« Reply #1 on: January 03, 2023, 11:20:14 AM »
Hi,

I'm sorry to hear, you are facing these troubles. To "reset" it, you can delete the following key from the Windows registry. That will restore the Style Editor settings:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Itoo Software\RailClone\Style Editor

I hope that helps.

Best regards,

FE2763

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Open Style Editor not showing anymore
« Reply #2 on: January 03, 2023, 03:00:45 PM »
Hello there, thanks for your reply, but it doesn't work.

my Registry Editor show me this :

i deleted the StyleEditorPath string (btw, there are no HKEY Stuff there) but it didn't work.
i unistalled and reinstalled Railclone Pro and it didn't work neither.

:(

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1966
Re: Open Style Editor not showing anymore
« Reply #3 on: January 03, 2023, 03:16:12 PM »
Hi,

It’s not under the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Itoo Software\RailClone Pro. You should look for HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Itoo Software\RailClone\Style Editor instead. I hope that helps.

Best regards,

FE2763

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Open Style Editor not showing anymore
« Reply #4 on: January 04, 2023, 03:06:31 PM »
YES! it worked, thanks!