Itoo Software Forum

Author Topic: Railclone not finding preset textures  (Read 226 times)

Macker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
Railclone not finding preset textures
« on: March 12, 2021, 03:37:02 PM »
Hi,

Having an issue where I'm using a standard fence preset straight out of railclone and it is rendering grey. I saved and re-opened the file and it's showing the textures as missing. I've reinstalled railclone... Still nothing.

Any ideas?

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3735
    • iToo Software
Re: Railclone not finding preset textures
« Reply #1 on: March 13, 2021, 08:48:19 AM »
Hi, First time RailClone is used in the scene, it adds the texture path to the 3DS Max configuration.

If for some reason the path was not added, you can include it manually at Customize->Configure User Paths->External Files.
RailClone textures are stored at C:\Users\<your windows user>\AppData\Local\Itoo Software\RailClone Pro\maps.

Carlos Quintero
iToo Software

Macker

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
Re: Railclone not finding preset textures
« Reply #2 on: May 07, 2021, 09:26:30 AM »
Sorry to drag this back up - but I max (2021.3) keeps losing the path. I keep adding it, and I feel like I'm going crazy.

Why won't it keep this path, but does (seem to) keep others such as forest pro paths?

Rokas

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3326
Re: Railclone not finding preset textures
« Reply #3 on: May 07, 2021, 09:28:48 AM »
Hi, which exact path is not remembered ?
Rokas