Itoo Software Forum

Author Topic: RC Spline User Data not working on General Parameters  (Read 279 times)

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 881
RC Spline User Data not working on General Parameters
« on: July 16, 2021, 11:08:01 AM »
I`m just curious is it a bug or limitation?
I have to finish some project soon so I will need to know should I go for a workaround or wait for fix/RC5.
It is not a simple workaround with just a Mirror | Reverse because I have a lot of SubMacros that are dependent so General Reverse will be the best option, although I can jas add one more Generator and nest it all with a mirror operrator.



« Last Edit: July 16, 2021, 11:26:46 AM by Dragan »

Rokas

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3324
Re: RC Spline User Data not working on General Parameters
« Reply #1 on: July 16, 2021, 11:29:42 AM »
go with a workaround ;)
Rokas

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 881
Re: RC Spline User Data not working on General Parameters
« Reply #2 on: July 16, 2021, 11:47:55 AM »
 ;D
Will do, tnx
I`m not sure how much impact on build time will have all this adding a whole new generator just to have a mirror or some simple operator.
I need to test it but I do not have any better option because a have Asymmetric Default behaviour that needs to be flipped by MarkerUser data.


Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 881
Re: RC Spline User Data not working on General Parameters
« Reply #3 on: July 16, 2021, 01:42:02 PM »
 :-\
The workaround will be very complicated so if anyone has an idea of how to "activate" it, I will be grateful.
I tried to combine with arithmetic operations just to include this User value, no luck.
I tried to use it as a selector between two Constant inputs so the output will be a numeric parameter, no luck.
I tried to set it like some value on Null+Trasform operator and all that connected to Marker input (Z fixed size and the exported back as Z Attribute), no luck.
 
« Last Edit: July 16, 2021, 02:59:15 PM by Dragan »

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 881
Re: RC Spline User Data not working on General Parameters
« Reply #4 on: July 16, 2021, 10:51:05 PM »
Never mind... I manage workaround  8)
« Last Edit: July 17, 2021, 12:06:08 AM by Dragan »

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2087
Re: RC Spline User Data not working on General Parameters
« Reply #5 on: July 19, 2021, 10:08:30 AM »
Glad to hear it  :)
Paul Roberts
iToo Software