Itoo Software Forum

Author Topic: when loading vray render presets I'm loosing RC objects  (Read 930 times)

lukx

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • lukxCGI
when loading vray render presets I'm loosing RC objects
« on: June 15, 2014, 12:05:41 PM »
when loading vray render presets and saving scene I'm loosing RC objects, they show up again when loading scene. It's very strange.

yuv

  • iToo Software
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 312
  • iToo Software - CEO
    • Itoo Software
Re: when loading vray render presets I'm loosing RC objects
« Reply #1 on: June 15, 2014, 03:59:17 PM »
What do you mean exactly by loosing ? Are not visible, don't render or something else ?
Daniel Quintero
Itoo Software
www.itoosoft.com
daniel@itoosoft.com

lukx

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • lukxCGI
Re: when loading vray render presets I'm loosing RC objects
« Reply #2 on: June 15, 2014, 04:30:19 PM »
Just getting RC icons.

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3093
    • iToo Software
Re: when loading vray render presets I'm loosing RC objects
« Reply #3 on: June 16, 2014, 07:36:18 PM »
We are trying to reproduce the problem, but everything seems correct here.

What is the message in the Style rollout (green/red text) when icons are shown ? Clicking Display->Update have some effect  ?
Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3093
    • iToo Software
Re: when loading vray render presets I'm loosing RC objects
« Reply #4 on: June 17, 2014, 01:59:57 PM »
Finally we could reproduce it. The bug is already fixed for the next update.
Carlos Quintero
iToo Software