Itoo Software Forum

RailClone => RailClone Pro (*) => RailClone Pro 1.x => Topic started by: George on July 26, 2011, 07:48:11 AM

Title: Material assignment
Post by: George on July 26, 2011, 07:48:11 AM
So if I apply a material to my segments AFTER they've been assigned in railclone, it's not immediately clear how I refresh the RC object to use these. Could we get a button somewhere?
Title: Re: Material assignment
Post by: yuv on July 26, 2011, 04:03:39 PM
In Railclone you are responsible of create a material and apply it to the final railclone object. The segment's material is not used in any part of the construction. The only place where rail clone material it is changed automatically, is when you import styles from the library, that it is not this case.

If there is different materials per element, you need to create your own multi sub material, assigning a different  material Id to each element and applying it to the whole rail clone object.