Itoo Software Forum

RailClone => RailClone Pro (*) => RailClone Pro 1.x => Topic started by: ST3200 on June 12, 2011, 07:08:27 PM

Title: select spline
Post by: ST3200 on June 12, 2011, 07:08:27 PM
Hello
I'd like to have the ability to select the spline of a rail clone object. When I have a lot of object it is sometime a big deal....
So select a rail clone object, click a button, done : spline is selected.
Thanks.
Title: Re: select spline
Post by: iToo on June 13, 2011, 12:41:22 PM

We have plans to improve the user interface, adding tools to select the spline, assign it to a group of RailClone objects and so. These improvements will be added in next versions.