Itoo Software Forum

Author Topic: spline problem ?  (Read 2877 times)

Pierre

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
    • Studiosezz
spline problem ?
« on: May 18, 2011, 03:18:12 PM »
Hello,
I have a problem with railclone for a sidewalk. I've picked the same shape for the road and the sidewalk just like the tutorial but there is a bug. I assume it came for the spline but i'm not sure.
Here an image to understand.
Pierre
Studiosezz PARIS
www.studiosezz.com

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3076
    • iToo Software
Re: spline problem ?
« Reply #1 on: May 18, 2011, 06:05:06 PM »
Hello,

What version of RailClone do you use ?

Please send us the scene to support@itoosoft.com or upload it here.

Carlos Quintero
iToo Software

Pierre

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
    • Studiosezz
Re: spline problem ?
« Reply #2 on: May 19, 2011, 09:48:50 AM »
Thank you for your reply,
I'm using railclone pro 1.1.3b. with 3dsmax 21012.
Pierre
Studiosezz PARIS
www.studiosezz.com

yuv

  • iToo Software
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 312
  • iToo Software - CEO
    • Itoo Software
Re: spline problem ?
« Reply #3 on: May 19, 2011, 07:23:19 PM »
The problem seems to be related to the VRay render shader, please disable "Vray/MentalRay shader" box in the display options.

We will work to fix this issue in the following release.
Daniel Quintero
Itoo Software
www.itoosoft.com
daniel@itoosoft.com

Pierre

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
    • Studiosezz
Re: spline problem ?
« Reply #4 on: May 23, 2011, 09:47:55 AM »
ok, thank's a lot !
Pierre
Studiosezz PARIS
www.studiosezz.com

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3076
    • iToo Software
Re: spline problem ?
« Reply #5 on: May 23, 2011, 12:11:11 PM »

We have already found and fixed the problem: it was a bug in the VRay shader when using Geometry->Flip. The patch will be included in the next release.

Carlos Quintero
iToo Software