Itoo Software Forum

RailClone => RailClone Pro (*) => RailClone Pro Beta => Topic started by: Dragan on October 18, 2019, 10:25:01 AM

Title: ER: Macro>Segment Input>Deform
Post by: Dragan on October 18, 2019, 10:25:01 AM
Hi.
Macro Style Editor:
When Transform Operator is connected after Segments INPUT we can change and override General and Transform properties. and make sure that everything will work in further Macro creation. User does not need to think about the initial setup of all Inputs nodes.
Unfortunately, we cant effect any Deform Properties to Override some values so our Macro can work properly.
Can something be done about that?
Hope that makes any sense.

Best Regards
 
Title: Re: ER: Macro>Segment Input>Deform
Post by: iToo on October 18, 2019, 10:45:21 AM
Hi.
No, unfortunately it's not possible to modify the Deform properties using a Transform node or other way.
I though on this limitation in the past, but i'm not sure if it could be implemented, because RC precalculates several transformations of the Segments, to improve performance. I should check the code.

Added to the wishlist.
Title: Re: ER: Macro>Segment Input>Deform
Post by: Dragan on October 18, 2019, 11:01:45 AM
Thank you Carlos.
Yes, improved performance is my goal too.
e.g. For all calculation in Macro I do not need for Slice to be active. In fact, if the Slice is active my Macro will not work properly so I have to either:
1. Point to User to deactivate Slice option or,
2. Somehow override and deactivate Slice