Itoo Software Forum

Author Topic: Node Icon collecting a lot of unneeded wires  (Read 261 times)

Dragan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
Node Icon collecting a lot of unneeded wires
« on: October 03, 2019, 02:20:33 PM »
I hope this could be an easy fix.


iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3555
    • iToo Software
Re: Node Icon collecting a lot of unneeded wires
« Reply #1 on: October 10, 2019, 09:52:06 AM »
Hi, we'll check it.

Thanks.
Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3555
    • iToo Software
Re: Node Icon collecting a lot of unneeded wires
« Reply #2 on: October 16, 2019, 12:33:35 PM »
Hi, i cannot find a combination of nodes to reproduce this issue.
If you could send us a simplified scene, it will be very helpful.

Thanks,
Carlos Quintero
iToo Software

Dragan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
Re: Node Icon collecting a lot of unneeded wires
« Reply #3 on: October 16, 2019, 03:02:15 PM »
Hm,
Carlos you are right, It seems that the newly created RC does not have the issue. I can not reproduce either at the moment.
Since my Beta testing is mostly based on my Frame_Macro which is just built and upgraded form the earlier Beta releases it is possible that this could be some reason for strange behaviour.
I have sent the .max file with Macro included a while ago (October 7, conversation with Paul) so maybe you could reproduce the issue.
However, since it is working fine for fresh RC I guess we can put this aside.

Best Regards