Itoo Software Forum

Author Topic: Animation glitch using Forest Pack Pro with Corona Renderer  (Read 175 times)

maciek_conieco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Animation glitch using Forest Pack Pro with Corona Renderer
« on: February 06, 2018, 06:59:15 PM »
The problem is that random frames in animation seem to loose Forest color/tint  information. It affects all forest color maps in the scene. Below I attach 2 consecutive frames - first one is ok, the second one lost given color tint.
The error is completely random, it does not appear every nth frame, etc.
Corona 1.7, 3dsmax 2016, Forest Pack Pro 5.4.1

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1472
Re: Animation glitch using Forest Pack Pro with Corona Renderer
« Reply #1 on: February 07, 2018, 12:05:26 PM »
Hi,

Are you facing these troubles when rendering locally or by using network rendering / distributed rendering?

If possible, would you mind to send us your scene to have a look at it here? Ideally, please try to reproduce the problem with a minimal scene and send us such scene. Thanks a lot for your collaboration, your feedback is very important to us.

Best regards,

maciek_conieco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Animation glitch using Forest Pack Pro with Corona Renderer
« Reply #2 on: February 07, 2018, 12:32:38 PM »
Hi Michal,
The problem appeared while rendering locally. What's more these certain frames are affected, only while rendering a sequence (whole time range or even by given frame numbers). However while rendering them in single frame mode, everything is fine. I'll try to clean the scene to bare minimum and send you to investigate further.

maciek_conieco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Animation glitch using Forest Pack Pro with Corona Renderer
« Reply #3 on: February 08, 2018, 11:36:22 PM »
Michal, I've just sent you the archive. Hope you can solve it!
Regards,
Maciek