Itoo Software Forum

Author Topic: Display -> Viewport not working correctly  (Read 632 times)

SR1351

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Display -> Viewport not working correctly
« on: March 18, 2017, 09:44:02 PM »
I have many scattered objects of grass. For some reason it doesn't display correctly I cannot reduce the amount of objects in the viewport no matter what I try, "Max Items" I put all the way down to 5 and it still shows them all.  I noticed also if I up the destination units from 70 to 100 all objects in viewport disappear. Everything renders fine though.

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
Re: Display -> Viewport not working correctly
« Reply #1 on: March 20, 2017, 12:45:40 PM »
Hi,

Are you adjusting the Display - Viewport - Max items value (there is a similar value under Display - Render - Max items)? Would you mind to specify your configuration (which 3ds max / Forest Pack / renderer releases are you using)? Thanks in advance.

Best regards,

SR1351

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Display -> Viewport not working correctly
« Reply #2 on: March 20, 2017, 08:04:37 PM »
I'm adjusting under display - viewport - max items.  using Max 2017 & FP 5.2.0

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
Re: Display -> Viewport not working correctly
« Reply #3 on: March 21, 2017, 10:28:23 AM »
Hi,

Upon our internal tests all works as supposed on mentioned configuration. Would you mind to send us your scene (ideally simplified and containing just problematic object(s)) to check it here? Thanks in advance.

Best regards,

SR1351

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Display -> Viewport not working correctly
« Reply #4 on: March 21, 2017, 06:49:43 PM »
Yes I'll simplify the scene and send it