Itoo Software Forum

Author Topic: Strange - half my Forest Trees Render Black  (Read 3894 times)

DH4538

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Strange - half my Forest Trees Render Black
« on: September 22, 2009, 02:30:57 PM »
Hi All,

I have a very strange error, where as my camera moves toward then end of my animation. It seems to be associated with the camera view as it does not happen if I switch to perspective?

Anyone have any ideas?


iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: Strange - half my Forest Trees Render Black
« Reply #1 on: September 22, 2009, 03:36:34 PM »

It seems a problem of the light's angle respect to those trees. What renderer are you using ?

If you can send us a test scene, we would to check it.

Carlos Quintero
iToo Software

DH4538

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Strange - half my Forest Trees Render Black
« Reply #2 on: September 22, 2009, 04:19:31 PM »
I have emailed it to your address.

Thanks for your help, appreciate your feedback.
« Last Edit: September 22, 2009, 04:30:17 PM by DH4538 »

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: Strange - half my Forest Trees Render Black
« Reply #3 on: September 22, 2009, 05:07:15 PM »

I don't receive the scene. I just sent to you an email with instructions to our ftp server, so you can upload it.

Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: Strange - half my Forest Trees Render Black
« Reply #4 on: September 29, 2009, 09:56:51 AM »

This issue is solved in Forest 3.2.8 beta.

Carlos Quintero
iToo Software