Itoo Software Forum

Author Topic: Forest Pack generated out of surface  (Read 401 times)

TheMan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Forest Pack generated out of surface
« on: June 05, 2019, 06:44:48 AM »
This one just happen on my file today, yesterday was fine.

I generated new forest object and the forest is generated shifted to the left from the surface I chose.
The red plane is just freshly created from plane. The green one is plane and converted to poly and move the vertex.
There's another surface which is a roof. I tried before this surface to generate some grass on the roof, it didn't work. same problem.


Solution I tried :
- Reset X Form of the surface
- make new surface
- Saved and closed and reopen
- restart the whole pc.

none of them work.


Open new blank file and create new forest = no problem.


Temporary solution that work is to clone other forest and change the surface to the new one.


Merging into a new file might work, but I really want the cause and the solution of the problem so that I don't have to re-merge the file every time this happens.

Thank you.

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2580
    • iToo
Re: Forest Pack generated out of surface
« Reply #1 on: June 05, 2019, 08:09:25 AM »
Hi please try following steps:
  • Delete forestpack object.
  • Reset xform on surface object.
  • Delete layer "forest_templates" in the layers manager.
Recreate ForestPack object. Hope that helps. If not please attach Your scene and we will check it.
Rokas
iToo Software