Itoo Software Forum

Author Topic: VRay RT Render noise and artifacts problems when rendering  (Read 768 times)

CD2414

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
VRay RT Render noise and artifacts problems when rendering
« on: October 02, 2015, 10:49:59 AM »
Hi iToo Team

I am struggling to render a proper animation with forest pack
I am using VRy RT GPU 3.2 with Forest Pack pro 4.4 in 3d MAX 2016

I have a GTX 670 with 2 Gig Ram, and a 2.7Ghz core i7 CPU

As you can see from the screenshots, when the render begins, it all looks good, but after a few frames, the renders become very noisy and unsuable
Then VRay just goes on calculating the time left to render each frame while just showing a black screen, so basically it hangs and stops rendering

Please help

Thank you
« Last Edit: October 02, 2015, 10:54:33 AM by CD2414 »

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3319
    • iToo Software
Re: VRay RT Render noise and artifacts problems when rendering
« Reply #1 on: October 02, 2015, 12:30:53 PM »
Hi, i'm afraid there is not much we can do. This seems a V-Ray issue.
Futhermore, the implementation of Forest in RT was done by ChaosGroup (only RT, not V-Ray standard). We have not the technical details, and don't know if Forest would influence on the render in this way.

Please, contact directly with ChaosGroup. If needed, we are willing to collaborate with them to solve this issue. Thanks.
Carlos Quintero
iToo Software

CD2414

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: VRay RT Render noise and artifacts problems when rendering
« Reply #2 on: October 02, 2015, 01:26:27 PM »
Ok I understand, thank you