Itoo Software Forum

Author Topic: Adaptative mode for Y axis ?  (Read 1761 times)

Graph

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Adaptative mode for Y axis ?
« on: January 13, 2022, 08:27:55 PM »
IS there a way to use an adaptative mode in the Y axis. It seems to only have one for the X axis found in the default segment of the array 2S

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1213
Re: Adaptative mode for Y axis ?
« Reply #1 on: January 13, 2022, 09:31:43 PM »
Not as a default option but you can find it in a Macros>Transforms>Y Adaptive
« Last Edit: January 13, 2022, 10:26:06 PM by Dragan »

Graph

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Adaptative mode for Y axis ?
« Reply #2 on: February 08, 2022, 01:28:13 PM »
Thanks for de response. greatly appreciate