Itoo Software Forum

Author Topic: ForestPro and VraySp4  (Read 6406 times)

Evgen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
ForestPro and VraySp4
« on: October 27, 2009, 04:11:41 PM »
Hello. I would like to ask, what I need, to render a thousand of trees with forestpro and VraySp4?
maybe I need some special settings for this? now, it takes very long time of render only a 200 trees
Can you help me?

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3368
    • iToo Software
Re: ForestPro and VraySp4
« Reply #1 on: October 27, 2009, 04:56:28 PM »
Hi,

We have not checked SP4 yet, but probably we will have to recompile Forest to support it.

At this moment, i can't even download it.... the Chaosgroup site seems overloaded.  :-\

Carlos Quintero
iToo Software

nirsul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: ForestPro and VraySp4
« Reply #2 on: November 07, 2009, 01:13:52 AM »
No problems detected here.
I already used the combo and all seems to work well

Nir

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3368
    • iToo Software
Re: ForestPro and VraySp4
« Reply #3 on: November 07, 2009, 09:11:18 AM »

Evgen has confirmed us by email that it was not a Forest issue. The plugin works fine with SP4.

Carlos Quintero
iToo Software