Itoo Software Forum

Author Topic: clone.dlm failed to initialize  (Read 7760 times)

slubitz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
clone.dlm failed to initialize
« on: October 21, 2008, 12:07:25 AM »
Hi all,

since a few days we have a lot of clients where 3dsMax (64bit) is not starting anymore.
Every time I try so start, the error message appears: Clone.dlm failed to initialize. Error code: 14001.
I have tried to re-install the vcredist_x64 (2005 and 2008) nothing seems to work.
The 32bit Version is running without problems. Does someone else has the same behavior?
Could a strange Microsoft Patch be the problem?
I also have tried it on a new machine (XP64 incl. all patches) and there it is also not working......

It would be great if someone could give me a hint :-))

Regards,
Stefan
« Last Edit: October 21, 2008, 08:46:11 AM by slubitz »

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3076
    • iToo Software
Re: clone.dlm failed to initialize
« Reply #1 on: October 21, 2008, 09:40:02 PM »
Hi,

We are trying to reproduce this issue, probably a recent MS update have modified the libraries that we use in the plugin.

I will post here as soon we have a fix.

Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3076
    • iToo Software
Re: clone.dlm failed to initialize
« Reply #2 on: October 26, 2008, 12:55:01 PM »
Hi,

In all tests we have done in XP64, Clone runs without problems.  :-\

What version of 3DS are you using ? Have you updated Windows with the latest updates ?

Carlos Quintero
iToo Software

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3076
    • iToo Software
Re: clone.dlm failed to initialize
« Reply #3 on: October 31, 2008, 01:10:56 PM »

We are following the same issue on this post:

http://www.itoosoft.com/forum/index.php?topic=193.0

Carlos Quintero
iToo Software