Itoo Software Forum

Author Topic: Dissapearing Bug RC 3.2.0  (Read 937 times)

James Vella

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
  • https://www.jamesvella.net/
    • James Vella - 3D Visualizations
Dissapearing Bug RC 3.2.0
« on: August 15, 2018, 03:42:27 PM »
Im having an issue where sometimes ill change something radically (like transform 0.01 or 10,000) and either all or some of my pieces of the Railclone dissapear.

It happens every now and then and I either have to close 3dsmax and reload it or simply pick a new spline then reselect my old spline and it will work again.

I have one example that is repeatable wondering if this is a commonly known issue or a bug that needs fixing.



Attached 3dsmax file

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1756
Re: Dissapearing Bug RC 3.2.0
« Reply #1 on: August 15, 2018, 04:09:30 PM »
Hi,

Thanks for reporting this, I have encountered this problem too. I believe it is related to the boolean function in the Max SDK that RailClone uses. It's on our list of bugs to resolve, but it may be tricky if it's a Max issue. In the meantime, as you've identified, a quick fix is to reassign the spline. You may also find click Display > Build has the same effect.

I hope that helps, please let me know if there's anything else I can do.

Paul
Paul Roberts
iToo Software

James Vella

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
  • https://www.jamesvella.net/
    • James Vella - 3D Visualizations
Re: Dissapearing Bug RC 3.2.0
« Reply #2 on: August 15, 2018, 04:21:48 PM »
Great thanks Paul, good to know. Ill keep any ear out for the fix, powering on :)