Itoo Software Forum

Author Topic: DR issue on w Vray  (Read 453 times)

GT4505

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 99
    • claar.be
DR issue on w Vray
« on: March 08, 2018, 09:23:54 PM »
Hi there,

I'm having issues with some of my railclone objects in my scene.
It's appearing mainly in the desk and curtain here.
floors, windows, doors, and lots of other stuff is also made with railclone objects, don't experience this issue.

Any ideas I can try to fix this?
Thank you
Pieter van Stee

GT4505

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 99
    • claar.be
Re: DR issue on w Vray
« Reply #1 on: March 09, 2018, 07:36:43 AM »
Hi, to give some more context.
I'm working with the new vray Next Beta 2, which is rendering very well.
The issue with this dissapearing rc objects was also there in the previous versions 3.6
I've also encountered them in one or 2 previous projects.

Screenshots of the material structure as attachment, renderin with a def grey vrmat is working fine...
I'll also post this on the chaosgroup board.

Thanks
Pieter van Stee

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3328
    • iToo Software
Re: DR issue on w Vray
« Reply #2 on: March 09, 2018, 09:30:16 AM »
Hi, if it works with a default VRayMtl, probably there is some problem with the material.
But RailClone doesn't modify the materials in any way. I don't know what would cause that.

I would suggest you convert RC to a standard object (using RailClone Tools or collapsing to mesh), just to check if that fixes the problem.
And of course, to wait the reply from ChaosGroup.

Thanks,
Carlos Quintero
iToo Software