Itoo Software Forum

Author Topic: Escalator - solid Step problem  (Read 285 times)

ST3200

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Escalator - solid Step problem
« on: June 09, 2021, 06:11:42 PM »
Hi,
I wanted to make an Escalator, but I had a problem with steps : all was flat as ski jump.
I had to change a value in graph window. It seems that it is the Walkway value ( bool ) that have no effect.
It is a bug ? I'm the only one ?
Thanks.
« Last Edit: June 09, 2021, 06:14:03 PM by ST3200 »

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 794
Re: Escalator - solid Step problem
« Reply #1 on: June 09, 2021, 06:30:28 PM »
Hi
if your Walkway parameter is Type boolean then the output will be 0 or 1 and the selector starts with value 1.
So you just add an arithmetic node after the Walkway parameter and add a constant parameter with value 1.
 
« Last Edit: June 09, 2021, 06:34:55 PM by Dragan »

ST3200

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Escalator - solid Step problem
« Reply #2 on: June 10, 2021, 08:22:14 AM »
Hi, Dragan thanks for answer.
But in fact it is the "Escalator - solid"  from itoo presets... I can't manage to make steps when checking "Walkway".
So I wonder if there is a problem with the bool node.
 ???

Dragan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 794
Re: Escalator - solid Step problem
« Reply #3 on: June 10, 2021, 10:27:08 AM »
Yes, same thing.
Those styles were made in previous versions.
Try to set Walkway type to integer and set value=2

ST3200

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Escalator - solid Step problem
« Reply #4 on: June 10, 2021, 10:58:01 AM »
Thanks.
Hope Itoo fix this....