Itoo Software Forum

Author Topic: Library  (Read 773 times)

iddqd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Library
« on: August 01, 2017, 02:24:40 PM »
Hi.
I instaled latest RailClone version. but when I open library, I see nothing, before I used beta version of RailCone 3

Michal Karmazín

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1547
Re: Library
« Reply #1 on: August 01, 2017, 03:27:18 PM »
Hi,

I would suggest you to double check the Update Manager and update packages. Since RC3, the corresponding folder is located under:

C:\Users\<your username>\AppData\Local\Itoo Software\RailClone Pro

If the issue persist, please try to "reset the Update Manager" by deleting the following registry key (using "regedit.exe"):

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Itoo Software\Update Manager\Packages

Alternatively, use the attached .reg (open the zip and double click the .reg file). Reinstalling the plug-in is highly recommendable too.

Best regadrs,

iddqd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Library
« Reply #2 on: August 07, 2017, 11:47:26 AM »
Hi,

I would suggest you to double check the Update Manager and update packages. Since RC3, the corresponding folder is located under:

C:\Users\<your username>\AppData\Local\Itoo Software\RailClone Pro

If the issue persist, please try to "reset the Update Manager" by deleting the following registry key (using "regedit.exe"):

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Itoo Software\Update Manager\Packages

Alternatively, use the attached .reg (open the zip and double click the .reg file). Reinstalling the plug-in is highly recommendable too.

Best regadrs,

Thank you.

But when I try loggin in Update Manager it say "Invalid username or password". I checked Username and Password few times, it's identicaly like in my User Panel

iddqd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Library
« Reply #3 on: August 07, 2017, 11:54:05 AM »
After password reset it start work  :)