Itoo Software Forum

Author Topic: Railclone curbs preset not working at a corner  (Read 493 times)

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
Railclone curbs preset not working at a corner
« on: July 08, 2016, 03:25:04 PM »
Hi,

we have a problem with the railclone preset "Stone Curb 1"

Attached is a Max file with the problem in it.

For some reason we can't get the drop curb to go around the corner! Can you help us urgently?

Cheers,

Bill

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1538
Re: Railclone curbs preset not working at a corner
« Reply #1 on: July 08, 2016, 03:44:31 PM »
Hi,

This issue is related to the way these kerbs are built. They use a generator padding trick to allow me to use the Evenly input to create the joins between kerb stones, unfortunately this causes problems on curved splines. Please take a look at this thread for a possible solution and sample files.  http://forum.itoosoft.com/index.php?topic=3809.0

I hope that helps, please let me know if you have any further questions.

Many Thanks,

Paul
Paul Roberts
iToo Software

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
Re: Railclone curbs preset not working at a corner
« Reply #2 on: July 08, 2016, 05:28:32 PM »
Cheers Paul.

I got it sorted from the attached file in that topic. It wasn't simple translating it to a different preset though! Trying to work out which parts were which, linking to what, and what parameters to change. However it works correctly now.

Cheers,

Bill