Itoo Software Forum

Author Topic: X-ref objects  (Read 413 times)

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
X-ref objects
« on: March 02, 2022, 03:24:30 PM »
Hi, I recently updated to the latest railclone, and it has stopped one of our custom library pre-sets working. The thing that makes this library item different from others that are still working correctly, is that the RC item uses x-ref object segments. Am I missing something, or have x-ref objects become not supported?

thanks,

Bill

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2828
Re: X-ref objects
« Reply #1 on: March 02, 2022, 03:26:51 PM »
Hi Bill, would it be possible to send the suspect library to helpdesk@itoosoft.com so we can check it? In theory XRefs should work OK.

Cheers,

Paul
Paul Roberts
iToo Software

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
Re: X-ref objects
« Reply #2 on: March 02, 2022, 05:13:54 PM »
Hi Paul,

I've done my best to share the library and associated files etc. Please let me know if it works, or if you're missing anything.

Thanks,

Bill

JTP Vis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
Re: X-ref objects
« Reply #3 on: April 25, 2022, 05:02:04 PM »
Hi Paul,

Is there any update on this issue with using x-ref objects in Railclone library objects? It's quite frustrating it not working.

Cheers,

Bill

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2828
Re: X-ref objects
« Reply #4 on: April 25, 2022, 05:15:25 PM »
Hello Bill,

According to the release notes the new beta has fixed "Library doesn't import Segments using XRef objects."

Please let me know if that's working for you.

Best,
Paul
Paul Roberts
iToo Software