Itoo Software Forum

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Forest Pro (*) / Re: Green wall render speed optimizing with Corona
« Last post by Rokas on December 11, 2017, 05:31:54 PM »
very nice!
2
Forest Pro (*) / Re: Green wall render speed optimizing with Corona
« Last post by Cristero on December 11, 2017, 05:10:25 PM »
Just wanted to post the end result, after using plants without any opacity maps, and setting up the edge mode to point.
I had to move some plants manually with the tree editor, but I'm quite pleased with the end result.
Looking forward to use Forest Pack again.

https://www.behance.net/gallery/59683407/Industrial-Bathroom
3
RailClone Pro (*) / Re: Z Offset is not shown in Point-Cloud mode
« Last post by Ruud3DV on December 11, 2017, 08:48:37 AM »
This problem still exists in RailClone Pro v3.0.9 (tested with Max 2016 x64 on Win7)
4
Forest Pro (*) / Re: Intersections in geometry while scattering with Itoo Forest
« Last post by FP1509 on December 11, 2017, 04:58:53 AM »
Thanks for the quick replies.. Thanks :)
5
Tutorials / Re: Parameterising Windows with RailClone
« Last post by rob_aspray on December 10, 2017, 12:12:00 PM »
....managed to reduce the file size.
6
Tutorials / Re: Parameterising Windows with RailClone
« Last post by rob_aspray on December 10, 2017, 12:05:48 PM »
Hi Paul,

I'm trying to create a style that's like the ground floor glazing in the tutorial file.

The project I'm working on has the same glazing but the top panel is just one unit. It would also be good to have the option of two doors.

I've tried to dissect your model but it seems to be beyond my limited capabilities.

I'd post the model but it wont go below 8mb.

Your help would be much appreciated.

Many thanks

Rob
7
RailClone Pro (*) / Re: Segment not bending properly
« Last post by Rokas on December 09, 2017, 05:31:48 PM »
Once set viewport display to mesh,- it looks alright for me.
8
RailClone Pro (*) / Segment not bending properly
« Last post by Fat Tony_studio on December 09, 2017, 04:49:42 PM »
Hello to all,

 i have we got a problem with one geometry that refuses to bend properly, i have attached screenshot and file below for anyone who might have some idea.

Thank you for your ideas and help in advance :))
Have a nice weekend

Fat Tony
9
Forest Pro (*) / Re: Suggestion: Importing ForestPack Scene (Missing data re-linking)
« Last post by Sk-Films on December 08, 2017, 05:25:30 PM »
Merging kind of will do the job. But main scene needs to be cleaned before doing that (from old version).
Also some area splines that used in test scene, should be deselected - as main scene has full versions of them (e.g. spline that defines forest areas accross 20km, in test version I'm using simplified version of it).
So it's a lot of small things needs to be carefully watched while merging.

At the moment "Library item" option works kind of the best. It just lack of importing areas (not geometry itself, but just as settings/lists).

So to simplify suggestion:

1) Importing  Forest Item it imports all settings and lists. Regardless if the geometry missing.
2) Check button - that shows what's missing and needs to be reconnected.
10
Forest Pro (*) / Re: Stuck on Library Browser
« Last post by Visualimo on December 08, 2017, 05:22:51 PM »
I have the same problem... and it's very boring

Sometimes the scale option window is behind the library and I can not recall the window!
I am forced to close max !!!
Pages: [1] 2 3 ... 10