Itoo Software Forum

Author Topic: RailClone Stadium  (Read 9642 times)

Ihno

  • Guest
Re: RailClone Stadium
« Reply #15 on: June 03, 2016, 02:12:23 PM »
I'm using 3ds max 2016 SP3 and RailClone 2.6.0 I'm also using the brand new Vray 3.40.01
Which I thought may cause the problem, but turning of the instance engine dosn't help.

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1664
Re: RailClone Stadium
« Reply #16 on: June 03, 2016, 02:18:56 PM »
Are you able to upgrade to the recent beta?

http://forum.itoosoft.com/index.php?topic=3756.0

There are a few bug fixes that may affect styles that have vertices with angles of exacty 180 degrees. If that doesn't help if you could upload a max file with just the problematic objects here, I'll check it and perhaps it will reveal something.

Many thanks,

Paul
Paul Roberts
iToo Software

Ihno

  • Guest
Re: RailClone Stadium
« Reply #17 on: June 03, 2016, 02:44:09 PM »
Jep, that fixed the issue, thanks  ;)

Paul Roberts

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1664
Re: RailClone Stadium
« Reply #18 on: June 03, 2016, 02:53:32 PM »
Great! Glad we could help out.
Paul Roberts
iToo Software

Eugene

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: RailClone Stadium
« Reply #19 on: August 08, 2019, 12:08:02 PM »
Hi, I have a problem with rendering the audience. I have attached random materials to people (like in the tutorial) and can see them well randomized in the view port. But when rendering all people have the same material ID. I use 3ds max 2017 and Corona 3. Perhaps you can explain why this happens?

Thanks,

Eugene

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1667
    • iToo
Re: RailClone Stadium
« Reply #20 on: August 08, 2019, 01:15:20 PM »
Hi Eugene,
Please try  with disabled instancing
Rokas
iToo Software