Itoo Software Forum

Author Topic: Forest done in max2014 crashing in 2020  (Read 131 times)

BT4220

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Forest done in max2014 crashing in 2020
« on: July 07, 2020, 04:08:30 PM »
Hi,

see attached a small scene with one mesh object and one forest composed with 6 low poly objects.
The scene is saved from max 2014. In which is loading fine.

Last year we finally moved to 2020, and since then, we sometimes have various forest pro crashing in 2020 (while loading the scene).
With forest 6.2.2 in both Max.

I managed to isolate the scene crashing to that forest pro in this situation.
I'd be curious to understand what's causing it!

cheers
-ben

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2410
    • iToo
Re: Forest done in max2014 crashing in 2020
« Reply #1 on: July 07, 2020, 05:04:15 PM »
Hi Ben

First of all, please associate forum account(s) with the "Pro" license account under User Panel - Forum - Forums Accounts.

Regarding crashing, we can't reproduce it here.
Please send us the minidump. Only this way we can identify(and fix) the issue.
Rokas
iToo Software

BT4220

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Forest done in max2014 crashing in 2020
« Reply #2 on: July 09, 2020, 05:54:43 PM »
Hi, cheers for your reply.

it's crashing here on several computers, not only mine

I'm not sure what i'm supposed to do on the user panel
it seems it's already linked with the forum ?
Associate accounts of forum with user
BT4220


Please find attached the dump data

kind regards

-ben

Rokas

  • iToo Software
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2410
    • iToo
Re: Forest done in max2014 crashing in 2020
« Reply #3 on: July 09, 2020, 06:10:12 PM »
OK, I see. In this case please use forum PRO boards. Lite forums are for lite users and general questions only.

Thanks for minidump we will check it. Would You please send us the scene max file as well.
Rokas
iToo Software