Itoo Software Forum

Author Topic: Lost Forest -  (Read 577 times)

OH1846

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Lost Forest -
« on: August 22, 2016, 03:03:15 PM »
Hi Guys

I,m usign max 2014 and vray 3,20,02 with Forest 5.0.5

what to do when the forest appears in vport and does not appear in the render ?

I believe it has any way to fix this without having to redo the forest

Tks

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3320
    • iToo Software
Re: Lost Forest -
« Reply #1 on: August 23, 2016, 08:31:03 AM »
Hi, it would be caused by a license issue. Specifically in the Forest object has been created or edited with a non-legitimate license.

Please, send us a stripped scene and we'll check it.

Thanks.

Carlos Quintero
iToo Software

OH1846

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Lost Forest -
« Reply #2 on: August 23, 2016, 01:34:50 PM »
My LICENSE is official

I do not understand why this happens in an official product.

When I tested the unofficial version, I could accept this kind of problem.

I solved the problem by remaking the forest, however it happens with great frequency.

My scene is very large, so happen in a smaller scene I will send to you guys.

thank you

iToo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3320
    • iToo Software
Re: Lost Forest -
« Reply #3 on: August 23, 2016, 01:51:09 PM »
We don't support any scene created with non-legitimate licenses, even if it's edited later with an official license. That would generate unexpected results.
Please check if you use libraries or third-party Forest objects not created by you. This may be the problem.

Anyway, this is only a possible casue. The only way to be sure is checking the scene.
It's not necessary you send us the complete file, include only the Forest objects and dependent items.

Thanks.
Carlos Quintero
iToo Software

OH1846

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Lost Forest -
« Reply #4 on: August 23, 2016, 06:36:07 PM »
OK

Fortunately I do not use unofficial version for more than one year, you just check my license.

The file is totally new and created solely and exclusively with my official version.

How solved the problem by remaking the forest, we will wait to happen again the error and sending only what u asked.

Again I say, my version is official, all within the file was made on it.

tks